Beauty & Wellness Salon

De Salon

Welkom bij Madre Tierra
Ik ben Karla van Hemert, gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na verschillende opleidingen en meerdere jaren in dienst te hebben gewerkt, heb ik uiteindelijk de stap gezet en ben ik met mijn eigen kijk op beauty en wellness Madre Tierra gestart. Een salon voor huidverzorging, huidstructuur verbetering en huidcoaching waar je in een ontspannen sfeer kan genieten van heerlijke wellness behandelingen die helemaal op jouw behoeften en wensen zijn afgestemd.

In mijn salon wil ik de klant een gevoel van rust, luxe, aandacht en weldaad laten ervaren. Naar de schoonheidsspecialist gaan is meer dan alleen een behandeling ondergaan. Het is tijd die je jezelf gunt om te ontspannen en rust te nemen. Beauty en wellness gaan dan ook volledig samen waardoor je alle drukte even achter je kan laten.

Salon - Karla
Salon - Karla
Salon - Interieur 3
Salon - Interieur 1
Cenzaa

Ieder persoon is uniek, daarom wordt er eerst een huidanalyse gemaakt en vervolgens een plan opgesteld om je huid te verzorgen en te verbeteren. Elke behandeling wordt speciaal samengesteld, afgestemd met de beste producten voor jouw huid. Hiervoor maak ik gebruik van Cenzaa, ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Producten van hoge kwaliteit op natuurlijke basis, die vanzelfsprekend niet op dieren worden getest. Daarnaast zijn ze vrij van parabenen, paraffine oliën en parfum.

De salon is gevestigd in de Bangert en Oosterpolder in Zwaag (gemeente Hoorn).

Maak binnenkort eens een afspraak voor een kennismaking, je bent van harte welkom!